Profili ynë


Ne jemi një ekip prej dy personave, një gjuhëtar me titullin akademik M.A., dhënë nga Univesiteti i Mynih-ut "Ludwig Maximilians Universität" dhe një juriste me titullin akademik LL.M. Eur. dhënë poashtu nga Universiteti i Mynih-ut.


M.A. Hajredin Bajri,
Përkthyes për gjuhen shqipe.
Provim shteti për përkthyes në fushën juridike, përkthyes i betuar dhe i liçensuar për gjuhën shqipe.

Vita:
  • Gjimnazi në Shqipëri
  • Studimet në Universitetin Ludwig-Maximilian Mynih (Albanologji, Gjermanisht, Filologji italiane dhe Shkenca gjuhësore të përgjithshme.
  • Provim shtetëror si përkthyes me shkrim.
  • Përkthyes i liçensuar për gjuhën shqipe dhe gjermane nga Presidenti i Gjykates së Mynih-ut.
  • 15 vjet eksperience si përkthyes.

Av. Manjola Volaj LL.M.Eur. (LMU-München), Juriste, Avokate e liçensuar në Shqipëri dhe Gjermani sipas nenit 206 BRAO (Avokate për të drejtën shqiptare dhe ndërkombëtare), Anëtare e dhomës së Avokatisë ne Tiranë dhe Mynih-ut.

Vita: