Mirëseerdhët në faqen tonë!


Jeni në kërkim të një përkthyesi të kualifikuar të gjuhës shqipe?
Ju nevojitet një përkthyes shqip-gjermanisht apo gjermanisht-shqip?

Perkthyesi ynë është i liçensuar nga Presidenti i Gjykatës së Landit të Bavarisë në Mynih. Ai përkthen tekstin tuaj me kompetencë, me korrektësi dhe saktësi. Pastaj përkthimi kontrollohet për ekzaktësinë e terminologjisë juridike nga juristja jonë.

Si përkthyes, ne jemi para se gjithash ndërmjetësues të gjuhës dhe të kulturës. Me kompetencën tonë ndërkulturore, ne pozicionohemi si ndërmjetësues mes kulturës shqiptare dhe asaj gjermane. Flisni lirshëm në gjuhën e nënës, ne përkthejmë për ju në mënyrë simultane ose konsekutive, përkthimi do jetë po aq i bukur sa ju e thoni në gjuhën tuaj.


Münchener Sprachendienst, Sprachservice Hajredin Bajri M.A.